Szállítás / Vásárlási feltételek :

Webáruházat üzemeltető cég neve: Zarka Zoltán e.v.

Postacíme: 1135 Budapest, Kis Gömb utca 19.

Vállalkozói igazolványszám: ES-546681

Adószám: 60193746-2-41

Tel: 06-30/566-47-31

E-mail: info@magasvernyomas.org

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak az alábbi szabályzat elfogadásával és tudomásulvételével vásárolhat Internetes áruházunkban, amennyiben ezen vásárlási feltétel bármely részével, pontjával nem ért maradéktalanul egyet és ezt saját magára nézve nem tudja kötelezően elfogadni, úgy semmilyen körülmények között ne kezdje meg a vásárlást.

A webáruház kizárólagos üzemeltetési nyelve: magyar.

Ennek a vásárlási feltételek, felhasználói szerződésnek az elfogadásával vállalja, hogy a munkanapokon (hétfőtől-péntekig) 14.00-óráig leadott rendeléseket a GLS futárszolgálat a rendelést követő első munkanapon kézbesíti. A kiszállított, ön által megrendelt csomagot átveszi és annak a szállítási költséggel növelt összértékét a futárnak kézbesítéskor, készpénzben kifizeti.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban bármilyen problémája, észrevétele van, vagy esetlegesen a szállított áru sérült, kérjük a csomagot ne vegye át. A sérülés tényét postai címünkre írásban (Zarka Zoltán e.v. – 1135 Budapest, Kis Gömb utca 19.) vagy emailben (info@magasvernyomas.org) részünkre megküldeni szíveskedjen.

Ha a sérült árut átvette akkor kérjük levele mellé minden esetben a sérült áruról, annak dobozáról fotót csatolni szíveskedjen. Amennyiben ezt elmulasztja későbbi panaszát nem biztos, hogy tudjuk orvosolni.

A feltüntetett árak a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, a vásárlásnál a pontos számlázási címnek megfelelően írják be az adatokat, mert a csomag átvétele után nem áll módunkban új címre, ugyanerről a termékről másik számlát kiállítani!
A termékek mellett feltüntetett árak mellett megtalálja a szállítási költségét is. A szállítási költség itt még egy körül belüli összeg, pontos összegét a vásárlás visszaigazolásakor (e-mail és / vagy telefon) adunk.

A webáruházunk által értékesített termékekre csak és kizárólag a gyártó vállal garanciát.

Vásárlás menete:

Termék kiválasztása után állítsa be a kívánt mennyiséget és kattintson a megrendelés gombra. Ezután töltse ki a szállítás és számlázási adatait, majd a szállítási feltételek elolvasása után kattintson arra, hogy ezt elfogadta (amennyiben elfogadja) és kattintson a megrendelés gombra.

Amennyiben a tőlünk vásárolt termnék esetlegesen hibásan működik, úgy természetesen a mindenkor érvényben lévő fogyasztóvédelmi törvényekben meghatározott időtartamra (jelen esetben 6 hónap) garanciát biztosítunk. A garancia jogossága esetén a javítás többletköltségét is visszatérítjük, ennek feltétele, hogy az ismételt javítás tényét a javítás megkezdése előtt velünk tudassák, az ismételt javításhoz szükséges alkatrészt vállalkozásunk biztosítja valamint az ismételt javítás költségének számláját a vállalkozásunk címre állítsák ki.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:
A vásárolt termék jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg, amennyiben kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban, kérjük rendelés előtt telefonon egyeztessen kollégánkkal. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.
Az esetleges elírásokból eredő károkért, illetve a gyártók által a termékhez csomagolt tájékoztatók pontatlanságáért cégünk nem vállal felelősséget.

Szállító adatai:
Cégnév: GLS Hungary Kft.
Cím: 2351 Alsónémedi, Északi iparterület, GLS Európa u. 2.
Telefonszám: +36 29 88 66 62
Fax szám: +36 29 88 66 71
web:
www.gls-hungary.com
e-mail: info@gls-hungary.com

Kiszállított csomag átvétele:
Kérjük minden vásárlónkat, hogy a csomag átvételekor annak sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha a csomagon bármilyen sérülést lát,a csomagot minden esetben a szállító jelenlétében bontsa föl, és ha a csomagban lévő termék sérült, ennek állapotáról készíttessen jegyzőkönyvet, a csomagot ne vegye át. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv megléte nélkül nem áll módunkban elfogadni!

Megrendelő hibájából meghiúsult csomagátvétel.

Amennyiben a megrendelő az általa megadott időben, az általa megadott címen nem veszi át a csomagot, úgy az visszakerül vállalkozás budapesti központjába.

Nem valódi szállítási adatok esetén a partnerregisztráció törlé
sre kerül és szükség esetén a számunkra okozott anyagi károkozásért bűntető eljárást kezdeményezhet ismeretlen tettes ellen.

A késedelmes teljesítésért webáruházunk felelősséget nem vállal.

Az áruszállítás jelenleg kizárólag magyarországi szállítási címre lehetséges, ezért a megrendeléseket csak Magyarországról tudjuk elfogadni.

A vásárlástól való elállás:
Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vevő tudomásul veszi, hogy az elállási jog gyakorlása miatt az áru kiszállításával és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a visszafizetett vételárból levonásra kerülnek.

A vásárló, az áru átvételét követő tizennégy napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Amennyiben a vállalkozásunk által a vásárlóhoz eljuttatott termék doboza bontatlan és sértetlen, abban az esetben postai küldeményként visszajuttatható címünkre, és a törvényi előírásnak megfelelően 30 napon belül visszatérítjük a vételárat, a csomag felbontását videóra rögzítjük a későbbi viták elkerülésének érdekében. Ebben az esetben a termék visszaküldése postai úton, de nem utánvétesen, vagy portósan történhet. Amennyiben a csomag már felbontásra került, abban az esetben nem áll módunkban a postai úton visszajuttatott csomagokat átvenni. Ezekben az esetekben a csomag tartalmának sértetlenségéről való meggyőződés miatt csak és kizárólag vevő és eladó együttes jelenlétében történő személyes átvétel lehetséges. A személyes átvétel helye és ideje munkanapokon, előzetes telefonos egyeztetés alapján 8-16-ig 1135 Budapest, Kis Gömb utca 19. szám alatt. Az elállás csak a házhozszállítással történt vásárlások esetében alkalmazható, személyes átvétel esetén nem érvényesíthető!

Ennek módjáról a 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatni Zarka Zoltán e.v. 1135 Budapest, Kis Gömb utca 19. címére . Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén térítjük meg a teljes vételárat. Az elállási jog gyakorlása nem jelent többletköltséget a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia, így az esetlegesen felmerülő szállítási, ill. utazási költségek a vásárlót terhelik.
Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, cégünk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.
Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, vállalkozásunk fenntartja a jogot az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítésére, ill. megtagadhatja az áru visszavásárlását.

Az adott árucikk díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép és bontatlan állapotban van. Ellenkező esetben a vételár 25-50%-kal csökkentett értéke kerül visszafizetésre, amely a gyártó általi újracsomagolás és a kiegészítők cseréjének a költségével csökkentett ár.
Nem gyakorolható az elállás joga, olyan speciális igényű termék esetén, melyet rendelésre gyártottak, vagy egyedileg szereztünk be.
A megrendelő elállási jogát a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5. §-ban foglalt esetekben nem gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlása során a megrendelő jóhiszeműen köteles eljárni, jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni. Ezen joggyakorlás nem vezethet a joggal való visszaéléshez a megrendelő részéről (Polgári törvénykönyv 5. §).

A felelősség korlátozása:
Az Eladó nem vállal semminemű felelősséget az adatvesztésből, a szoftver-helyreállításból, állási időből a Vevőnél keletkezett károkért, illetve elmaradt haszonért.

Az Eladó nem vállal semminemű felelősséget továbbá a Vevőnél bármilyen okból a termék használata során jelentkező következménykárokért sem.

Eladó továbbá nem felelős az alábbiakért:
Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
A webáruházban megjelenített termék kifogyása. Az Eladó bármely ajánlata csak a készlet erejéig érvényes.
Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
Bármely irat - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - elvesztése, vagy megsemmisülése.
Bármely szoftver nem megfelelő működése.

Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A Vevő felelős a portálhoz való kapcsolódásáért és a vásárlásért. Az Eladó nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

Az Eladó szabadon megváltoztathat bármilyen árat vagy határidőt.

Adatvédelem
Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Cégünk ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a Webáruház a későbbiekben tájékoztatót küld akcióiról és újdonságairól.

Köszönjük , hogy a vásárlási feltételeket figyelmesen átolvasta és ezt elfogadta majd ezt követően rendelését leadta.
Amennyiben a vásárlási feltételekkel kapcsolatban kérdése van kérjük azt e-mailben (info@magasvernyomas.org) tegye fel és ne kezdje meg a vásárlást amíg nem kap minden kérdésére az ön számára kielégítő választ !

Regisztrációjának törlését (ezzel egyidejűleg minden adatát) bármikor kérheti az info@magasvernyomas.org e-mail címre küldött levelében.

Üdvözlettel a magasvernyomas.org CSAPATA.